Avro

Online lidmaatschapsconversieplatform

De Avro heeft Call for Action gevraagd een strategie te ontwikkelen en uit te rollen voor online ledenwerving.

Door de associates van Call for Action is grote ervaring opgedaan in de omroepwereld, specifiek t.a.v ledenwerving. Zo is een dedicated platform gerealiseerd van waaruit relatief hoogfrequent zeer uiteenlopende ledenwervingsaanbiedingen kunnen worden gedaan.

Premiums voor cultuurleden
Hoe uiteenlopend de premiums zijn, ze hebben gemeen dat ze gericht zijn op de doelgroepen die de Avro met haar in de programmering verankerde cultuurpropositie bedient. Een boekuitgave van het programma Tussen Kunst en Kitsch; Muziek uit de zondagmatinee in het Concertgebouw, een CD-box van de Avro-dramaserie Bloedverwanten, maar ook kaartjes voor Toppop-dansavonden die gegeven gaan worden in het nieuwe Avrogebouw in het Vondelpark. Call for Action speelt een inhoudelijk/creatieve rol in het ontwikkelen van die premiums, waarbij online marketing en conversiemanagement leidraad zijn.

"Met de inzet van Avro's cultuurpropositie in de werving van leden snijdt het mes aan twee kanten; veel nieuwe leden willen de Avro en haar rol in het cultuurleven daadwerkelijk steunen" - Agnes Verhulst, manager communicatie, vereniging en marketing

Het platform is zo ingericht dat voor elke premium heel snel een gerichte, op maat gemaakte SEO/SEA-campagne kan worden opgetuigd om de conversie aan te jagen. Maar ook om razendsnel op de actualiteit te reageren. Call for Action maakte een eenvoudig ogend platform (www.avro-voordeel.nl) waarin niets afleidt van de lidmaatschapsconversie. En dat werkt. Een team van Call for Action houdt doorlopend voor elk premium die conversie in de gaten, en optimaliseert permanent, op basis van continu zoekwoordenonderzoek, de vindbaarheid van de lidmaatschapspropositie.

Een zeer flexibele wervingsmachinerie 

Per dag of zonodig per uur aanpasbaar

Ondersteund door day to day SEO/SEA