Joolz internationaal e-commerce platform

Ontwikkeling e-commerce platform 7 landen

Joolz is een Nederlandse producent van kinderwagens in het hoogste marktsegment, die met een grote mate van gebruiksgemak, zéér uitgekiend zijn ontworpen. Een kinderwagen van Joolz is niet alleen fijn voor een kindje; hij is ook gemaakt op optimaal gebruiksgemak voor vaders en moeders. En duurzaam: Niemand krijgt zoveel kinderen dat hij een Joolz verslijt.
Joolz is bezig met het in hoog tempo uitrollen van haar internationale distributienetwerk: al sinds een paar jaar hard op weg een serieuze internationale speler te worden.

 

"Grote waardering voor de enorme inzet van het CfA-team" - Stan Vermeulen, CEO

Voor Joolz maakte Call for Action een geheel nieuw e-commerce-platform, in 7 verschillende talen, waarmee markten van Nederland, Engeland, Duitsland en Italië, tot en met Australië en Rusland bediend kunnen worden.

Onderdeel van het project was ook de samenstelling, configuratie van je eigen Joolz-stroller. Compleet met 360-graden-beelden van het gehele assortiment, en met een grote set met marktspecifieke variabelen. Verder werd een content management systeem ontwikkeld waarmee de klant vanuit Nederland de webwinkel, internationaal dus meertalig, kan runnen.