Call for Action zet Primoforum in in voor projectevaluaties en focusgroeponderzoek

25 februari 2017

Ergens tussen briefing en conceptontwikkeling organiseert Call for Action altijd graag een moment om met de doelgroep van gedachten te wisselen: face to face. Zo helpen we persona’s in kaart te brengen, wensen en verwachtingen ten aanzien van product of dienst van onze opdrachtgever - en diens concurrenten - te inventariseren, koopintenties en -motieven helder te krijgen. Om zo’n gebruikers- of klantgroep superefficiënt maar ook meteen digitaal te raadplegen zet Call for Action een nieuwe tool in: Primoforum. Een cloudtool die aan alle deelnemers in een groep de gelegenheid biedt hun ideeën in onderlinge discussie aan te scherpen en vervolgens naar een gezamenlijk idee of gedeelde stelling te trechteren. En, met 1 muisklik, de rapportage daarvan op te leveren.

Ook in Projectevaluaties die we met stakeholders aan klantzijde houden, zetten we Primoforum inmiddels in. Door de manier waarop Primoforum vraag- en stemrondes aan een groep voorlegt, bereiken we een door de groep gedragen vastlegging van hoe een project gelopen is, en wat er beter kan - of had gekund.

Primoforum is niet een eigen tool, maar een aantal associates van Call for Action was zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling ervan: Justin Valentin deed het interface-ontwerp; Steven Heijtel de technische realisatie. Allard Janssen, Mariken Spiekerman en Ruben Zantingh - Bozic zijn inmiddels ervaren in het faciliteren van focusgroep- en evaluatiesessies met behulp van Primoforum.

www.primoforum.com

Meer nieuws

Call for Action zet Primoforum in in voor projectevaluaties en focusgroeponderzoek
Brand Guide voor Chrysal
Nieuwe klant, nieuw project: BiZZdesign
Vrijdagconcert Avrotros / Zaterdagmatinee NTR
Bloemenbureau: The Green Gallery
Rino: Brochure-ontwikkeling
Call for Action Arbeidsongeschiktheidsfonds innoveert
De Verkeersonderneming: Mijd de Rotterdamse spits! retentiecampagne
Bovag website live!
Echt Ierland