Nieuwe klant, nieuw project: BiZZdesign

11 april 2016

BiZZdesign is een softwarehuis dat bedrijven en organisaties helpt vorm te geven aan verandering. Met wortels in onderzoek & innovatie. Snelgroeiend, internationaal, en met een indrukwekkend klantportfolio.

Tegen de achtergrond van turbulente internationale groei, en de veranderingen die dat voor de eigen organisatie met zich meebrengt - marketing, branding & corporate design, corporate storytelling - diende zich de noodzaak aan van herontwikkeling van het online corporate domein www.bizzdesign.com. Met oog voor de technology stack die klant- en communicatieprocessen draait, en dat gewoon moet blijven doen. 

Call for Action verwierf in een pitch met 3 bureaus de opdracht om de nieuwe site te ontwikkelen. Inclusief een volledig nieuw content management systeem in Drupal.

Onder zeer hoge tijdsdruk, is tijdig en binnen alle specs opgeleverd. Met een team bestaande uit Rob van den Berg (projectmanagement), Pim van Boesschoten (UX), Gerdien Stevense (Visual Design), Steven Heijtel (techniek), Matthijs Schalk (online marketing, SEO), Joep Romeijn (techniek). 

Meer nieuws

Call for Action zet Primoforum in in voor projectevaluaties en focusgroeponderzoek
Brand Guide voor Chrysal
Nieuwe klant, nieuw project: BiZZdesign
Vrijdagconcert Avrotros / Zaterdagmatinee NTR
Bloemenbureau: The Green Gallery
Rino: Brochure-ontwikkeling
Call for Action Arbeidsongeschiktheidsfonds innoveert
De Verkeersonderneming: Mijd de Rotterdamse spits! retentiecampagne
Bovag website live!
Echt Ierland