Brand Guide voor Chrysal

24 oktober 2016

Voor Chrysal, bekend van het zakje voeding dat de bloemist op een vers boeket plakt om ervoor te zorgen dat het boeket ook vers blijft, heeft Call for Action een serie opdrachten gedaan in een periode van een maand of 8. 

We hebben voor deze wereldspeler, met hoofdkantoor in Naarden, een nieuwe website ontwikkeld met een CMS in Drupal. En de contentmigratie van de oude naar de nieuwe site geregeld en de online marketing ervan ingeregeld. 

Een ander team heeft, in nauwe samenwerking met het eerste, een rebranding vormgegeven op basis van aangepaste strategische uitgangspunten.

Strategie, design, voorstellen voor aanpassing aan logo en huisstijl, dit alles resulterend in een Brand Book (strategie) en een Brand Guide (Huisstijlontwerp, fotografie & illustratie).

Die laatste is voor de verschillende kanalen (van online tot bestelwagens) de visuele uitwerking van die strategie.

Daarnaast maakten we een nieuwe corporate brochure en een animatiefilm die aan de werknemers van Chrysal wereldwijd het hoe en waarom van de nieuwe merkstrategie uitlegt. 

Voor onze mensen een bijzonder project: een merkstrategie ontwikkelen en die vervolgens over zo'n brede waaier van kanalen integraal mogen uitwerken, dat gebeurt niet elke dag. 

Team: Steven Heijtel (techniek), Ruben Zantingh (marketingstrategie), Rob van den Berg (projectmanagement), Anouk van Lieshout (Visual design), Domenico Lomonaco (UX), Matthijs Schalk (online marketing) Allard Janssen (project lead), Henk Rijks (marketingstrategie), Gerdien Stevense (strategie&design) Remco Homberg & Joris Voeten (animatie&design), Marc Rouffaer (project lead) 

Meer nieuws

Call for Action zet Primoforum in in voor projectevaluaties en focusgroeponderzoek
Brand Guide voor Chrysal
Nieuwe klant, nieuw project: BiZZdesign
Vrijdagconcert Avrotros / Zaterdagmatinee NTR
Bloemenbureau: The Green Gallery
Rino: Brochure-ontwikkeling
Call for Action Arbeidsongeschiktheidsfonds innoveert
De Verkeersonderneming: Mijd de Rotterdamse spits! retentiecampagne
Bovag website live!
Echt Ierland