Madaga

Lancering van een online traiteur voor kleintjes

In mei 2011 vond de lancering van de e-commerce site van het nieuwe merk Madaga plaats, een online startup. Het product: kwalitatief zeer goede voeding voor de allerkleinsten, dagvers bereid, met nul additieven. Bereid met behoud van smaak, kleur, structuur.

Madaga speelt in op de behoefte van veel ouders die, in het doorlopende spitsuur van een gezin met kleintjes, niet elke dag veel tijd in de keuken willen doorbrengen en toch geen concessies willen doen aan wat ze hun kinderen willen meegeven: goed eten en een rijke smaakontwikkeling. Bijzonder is dat Madaga gekoeld (niet bevroren!) wordt thuisbezorgd. Dat staat voor een complexe operatie.

"Een onmogelijke keuze: samen tijd doorbrengen of gezond eten op tafel zetten. Dat was voor mij de start van Madaga: kleintjes vers eten geven en ouders ademruimte." - Ingrid Cayet, CMO Madaga

Integrale opdracht

Call for Action verzorgde de integrale ontwikkeling van de online winkel. Branding, e-business strategie, website, het e-commerceplatform en alle online en offline communicatie. Social business, huisstijl, de complete verpakkingslijn inclusief de verpakkings- en schapmaterialen voor Madaga's vaste retailpartner: Marqt.

Online en offline 

Branding, e-business strategie / website / e-commerceplatform / alle online en offline communicatie / Social business / huisstijl  / complete verpakkingslijn inclusief de verpakkings- en schapmaterialen voor Madaga's vaste retailpartner: Marqt.