Call for Action is een bureau als geen ander

30 zelfstandige, ervaren ondernemers verenigd in 1 bedrijf

Dit is wat wij doen:

 1. 1

  Bedrijfsstrategie voor online (en soms ook offline) business

 2. 2

  Conceptontwikkeling en design

 3. 3

  Realisatie van websites, webshops, campagnes, social business, applicaties

 4. 4

  Bemensing, inrichting en begeleiding van uw organisatie

 5. 5

  Technische en (online) marketingsupport

Het Nieuwe Full Service

Call for Action is een full service bureau; het adviseert en realiseert op het gebied van online business. We zijn niet specifiek een technisch of creatief of online-bureau; een scheidslijn die in de markt vaak gemaakt wordt, maar waarvan je in praktijk alleen maar last hebt. We bieden alle expertise van een traditioneel reclamebureau, een full service internetbureau, een system integrator en een online marketing bureau. Waarbij niet één van die expertisegebieden het primaat heeft. Dat maakt Call for Action bijzonder, zo niet uniek.

Multidisciplinaire teams

We stellen de behoeften die opdrachtgevers hebben tav hun bureau, centraal: Flexibiliteit in koers, team en expertise. Het juiste team voor de juiste vraag. We werken vanuit een overkoepelend model dat wij de Online Rendementsketen noemen. Van die keten zijn alle schakels (doel, concept, creatie, realisatie, exploitatie, resultaat) even belangrijk. Techniek is zinloos, zielloos zonder achterliggend concept. Geen resultaat zonder een goed-georganiseerde exploitatie/bemensing en een slimme strategie. Wie een van de schakels over- of onderwaardeert, krijgt de rendementsketen niet goed sluitend.

Ondernemersverantwoordelijkheid

Wij werken met 30 associates die allen hun sporen verdiend hebben, al een flinke tijd meedraaien. Met een achtergrond aan bureau- en/of aan klantzijde, en als zelfstandig ondernemer. Zo kunnen wij putten uit hands-on ervaring met zo ongeveer elke sector. Die 30 m/v zijn allen zelfstandig èn eigenaar van CfA. Ze zitten er elk als ondernemer in, en dat staat voor een mindset. Alle teamleden voelen ondernemersverantwoordelijkheid voor kwaliteit, timing, budget.

Call for Action in een notendop:

 • Full service online business bureau
 • Multidisciplinaire teamcasting
 • Werken vanuit Online Rendementsketen
 • 30 ondernemers, 1 bedrijf
 • Geen kantoor, lage overhead