Nieuwe website + conversiecampagnes

Echt Ierland

Thumbnail

 

De opdrachtgever

Echt Ierland is specialist in reizen naar Ierland, binnen programma's maar ook op maat. Reizen waarin het niet alleen om de bestemming gaat, maar ook om de reis zelf, het genieten van de plekken waar je langs komt. Echt Ierland heeft een op zich heldere propositie, die een mooie Net Promoter Score oplevert, maar had ook een rommelige, gefragmenteerde huisstijl. 

De vraag

Maak een nieuwe website, responsive, waarbij mobiel geboekt kan worden. Met een nieuw CMS. Schroef bezoek en conversie (boekingen dus) op.  Trek daarbij de huisstijl strak, en breng het echte Ierlandgevoel - groen, whiskey, knapperend turfvuurtje - tot leven. 

Realiseer met site en campagnes een verdubbeling in de boekingen, binnen een jaar. 

 

Ontwerp voor Echt Ierland

 

Aanpak en oplossing

In het zoeken naar een duidelijker vorm voor de webpropositie is, met behoud van het logo, de huisstijl geheel op de schop gegaan, inclusief een eigen iconenset. 

CMS werd ontwikkeld in Drupal 8. 

Voor diverse doelen en doelgroepen zijn de betreffende customer journeys in kaart gebracht en vertaald naar sfeervolle maar glasheldere schermen, met aandacht voor sfeerbeeld en persoonlijke verhalen. De klantbeleving tijdens het hele boekingsproces is nu eenduidig, vanaf de eerste blik tot aan de reis zelf. Zelfs het boeken vanaf mobiel is nu supereenvoudig. 

Daarnaast zijn een e-mailcampagne, een online marketingstrategie en een Facebookcampagne ontwikkeld en uitgerold. 

Call for Action zorgt ervoor dat de technische infrastructuur altijd up to date is en dat Echt Ierland zich nooit zorgen hoeft te maken over technisch onderhoud, continuïteit en veiligheid van haar websites. Alle werkafspraken zijn vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA)

Voor Echt Ierland verzorgt Call for Action doorlopend verschillende online marketing activiteiten, zoals: SEO, SEA, Google Analytics. 

 

accomodaties

 

Resultaat

De target van verdubbelen van het aantal boekingen binnen een jaar is gehaald en meer dan dat: we zijn daar met een factor 6 overheengegaan. 

Reden voor de opdrachtgever om ons te vragen een aanvang te maken met de implementatie van www.echtportugal.nl.

Bezoek de website

www.echtierland.nl

www.echtirland.de

 

Betrokken associates

Thumbnail

Systems engineering
Steven Heijtel

Thumbnail

Online marketeer
Jaap Schepers

Thumbnail

E-mail marketing / strategie
Ruben Zantingh-Božić