Call for Action werkt met de besten in het vak

Ontmoet onze associates

Onze organisatie gaat over samenwerking tussen experts. Call for Action is een coöperatie, waar 30 specialisten eigenaar van zijn. Allemaal senior professionals, die hun kennis en ervaring graag inbedden in een full-servicebureau: Call for Action. 

Wij kunnen teams samenstellen uit mensen die over de schutting van hun eigen expertise heen kunnen kijken. Die niet alleen marketing-, maar ook organisatievraagstukken en ICT-systemen snappen. Dat is een voorwaarde voor effectieve online business. Voor cross channel marketing. Voor het verhogen van conversie. 

 

Thumbnail
UX strategy en design
UX strategy en design

Andrea houdt ervan om simpele en bruikbare oplossingen te ontwerpen voor complexe processen. Bij haar ontwerpen staan de gebruikers altijd centraal en moet de user experience naadloos aanvoelen. Ze werkt graag samen met andere enthousiaste professionals aan een diversiteit van projecten.

Thumbnail
Digital visual (UI) designer
Digital visual (UI) designer

Anouk is digital visual designer met een UX pet op. Ze heeft al meer dan 10 jaar werkervaring op het gebied van web. Ze gaat op zoek naar de juiste mix tussen de behoefte van de eindgebruikers en jouw doelstellingen. Dit doet ze door eenvoudige inspirerende toepassingen te ontwerpen. Ze is flexibel, kan oplossingen bieden in tijd van nood en is innovatief en up-to-date. Met veel plezier helpt ze jou het maximale uit je website te halen en je bezoekers tot het gewenste gedrag online in beweging te zetten. Daarin maakt ze graag het verschil!

Thumbnail
UX Strategy & design
UX Strategy & design

De missie van Domenico is de wereld te verbeteren. Daarvoor brengt hij ongeveer 20 jaar ervaring als UX/interaction designer mee. Vol passie en overtuiging, gebruikmakend van de kracht van het team (gebruiker, klant, stakeholders, collega’s), streeft Domenico bij de producten waar hij aan werkt altijd naar de best mogelijk oplossing maar ook en vooral naar dat gevoel van “delighful experience” voor de gebruiker. 

Thumbnail
Creative Lead
Creative Lead

Gerdien is gespecialiseerd in de conceptontwikkeling van campagnes waarbij de kern in de interactie ligt. Zij was gedurende 5 jaar creatief directeur bij diverse interactieve TBWA-bedrijven maar werkt tegenwoordig zelfstandig om zich te kunnen focussen op inhoud meer dan op aansturing.

Een van haar hobbies is het googlen van foto's waaronder enge goochelaars, eenzame wachtkamers en vervreemdende hondenshows.

Thumbnail
Online strategy, storytelling
Online strategy, storytelling

Henk stond als online strateeg aan de wieg van een aantal  bekroonde internationale campagnes, (Philips, Heineken), en is daarnaast auteur twee boeken die beiden verfilmd worden. Voor hem is er weinig verschil tussen het schrijven van een roman en het bedenken van een communicatiecampagne: het gaat erom je verhaal overtuigend voor het voetlicht van het publiek te krijgen. Zijn specialismen zijn merk-positioneringsvraagstukken (“Wie is de hoofdpersoon?”), Storytelling (“Wat is het verhaal?) en Content Marketing (“Hoe vertellen we het?”). En dat alles natuurlijk resultaatgericht, snel en effectief. 

Thumbnail
Online marketeer
Online marketeer

Jaap leerde het e-commerce vak niet alleen op Beeckestijn Business School, maar vooral dankzij zijn grote passie voor online marketing. Met meer dan 10 jaar ervaring in SEO, SEA en Google Analytics is hij inmiddels een allround online marketeer die graag denkt vanuit een gedegen online strategie. Dat doet hij binnen Call for Action voor bijvoorbeeld Echt Ierland, Rino en Clarks. Jaap gelooft dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. Dat wil zeggen: hard werken, maar ook gezellige en interactieve workshops - in plaats van ellenlange saaie praatjes.

Thumbnail
Creative/strategic lead
Creative/strategic lead

Doet zowel de strategische als de creatieve ontwikkeling van campagnes, applicaties, animaties. Beweegt zich net zo makkelijk in visual design en UX als in nieuwe technologieën en concepten. 

 

Thumbnail
Art direction & visual design
Art direction & visual design

Justin Valentin is een echte allrounder binnen het online vakgebied maar is op zijn best in de rol van visual designer. Met oog voor detail zoekt hij altijd de grens op tussen communicatie & design enerzijds en interactie & techniek anderzijds. Werkt het liefst aan projecten waar vorm er echt toe doet.

Thumbnail
Concept, copy
Concept, copy

Maaike begon ooit digitaal, maar werkt al jaren allround - van mobiel tot thema en van sociaal tot print. Altijd met de vinger aan de pols van de tijdgeest, maar de hype al lang voorbij. Want het gaat haar uiteindelijk maar om één ding: een goed verhaal. Dat iets bij je raakt, je in beweging brengt. Gebaseerd op de ouderwetse kracht van een sterk idee en voortgestuwd door de mogelijkheden van vandaag. En natuurlijk altijd met een loeistrakke tekst. 

Maaike maakt campagneconcepten en alle copy die daarbij hoort. Daarnaast ontwikkelt ze je merkmanifest en tone-of-voice. Dat deed ze onder meer voor Port of Amsterdam, Heineken, Natuur & Milieu (Het Nieuwe Werken), Pricewise, Zwitserleven en Bloemenbureau Holland. Won daarvoor onder meer een Cyber Lion, Esprixen en een Webby. 

Thumbnail
Marketing & sales, account
Marketing & sales, account

Marc Rouffaer begon bedrijven te adviseren over online marketing toen velen nog niet helemaal zeker waren of internet niet zou overwaaien. Werkte als md binnen grote bureaugroepen maar had het meeste plezier in kleine, goede teams. Maakt graag dingen waar gebruikers wat aan hebben, die ze niet zouden willen missen. En vindt het enorm leuk om dat met steeds wisselende teams in de coöperatie te doen. 

 

Thumbnail
(Agile) Projectleider
(Agile) Projectleider

Mariken Spiekerman is als gecertificeerd scrum master en (agile) projectleider werkzaam op meerdere projecten tegelijkertijd. Zij leidt zowel CMS als CRM projecten van strategie en creatie tot en met selectie en implementatie. Daarnaast is zij bekend met alle overige online (w.o. email campagnes) en offline projecten (van drukwerk tot en met commercials). Communiceert goed met alle stakeholders en werkt met veel plezier in teamverband op lokatie bij opdrachtgever. Vindt het leuk om zich in te leven in klant en product of dienst om al samenwerkend tot het beste resultaat te komen.

Thumbnail
Digitaal strateeg
Digitaal strateeg

Michiel werkt het liefst aan projecten waar niet alleen het aantal klanten maar ook en vooral de klantwaarde verhoogd moet worden. Hoe breng je CRM, omnichannel marketing, online advertising, social media, customer service in lijn zodat ze consistent hetzelfde bedrijfsdoel en -resultaat ondersteunen? 

Hij is Marketing Cloud- en Salesforce-specialist. En de online entrepreneur achter www.debakkendebrabander.nl, succesvol bakker van onweerstaanbare worstebroodjes.

Thumbnail
Conversie, strategie
Conversie, strategie

Nick Meijer is een creatieve business developer, die vanuit een online marketingperspectief nieuwe businessmodellen bedenkt en realiseert. Heeft een voorliefde voor conversie, omdat het opzetten van een conversie-strategie hem dwingt om een goed klantbeeld te vormen, en van hieruit te denken. Nick is CEO van 8past10, social media platform voor horlogegekken. 

Thumbnail
Online strateeg
Online strateeg

Peter Mohnen (1977) is online strateeg. Zijn focus ligt op het realiseren van structurele groei in de snel veranderende wereld van online marketing. Hij helpt daarom merken, mensen en organisaties de juiste strategische keuzes te maken én draagt zorg voor de praktische uitvoering van die keuzes. Stuurde 14 jaar zijn eigen bureau - designers, developers en marketeers - aan. Werkte en werkt voor klanten als Consumentenbond, FrieslandCampina, Unilever, Heineken, Verenigde Naties en Oxfam Novib en won onder andere een Effie en een Esprix. Geeft gastcolleges over online marketing op de Universiteit van Tilburg en een aantal HBO's.

 

Een harde werker, behulpzaam, oplossingsgericht, analytisch. Hij denkt graag buiten de gebaande paden.

Thumbnail
Database marketing, Tableau
Database marketing, Tableau

Aan Rik wordt door organisaties de vraag voorgelegd welke tools in te zetten om meer en beter contact te krijgen met hun (toekomstige) klanten. Hoe krijg je het optimale resultaat tegen zo gering mogelijke kosten? Tools die Rik inzet zijn o.a. CRM applicaties, databases, dashboards en campagnemanagementsystemen. En het wordt nog leuker in combinatie met online communities en social media. Rik is ceo van The Information Lab Netherlands, een team van enthousiaste datavisualisatie- en data-analyse-experts gespecialiseerd in Tableau en Alteryx. 

De pragmatische aanpak zorgt voor succesvolle projecten.

Thumbnail
E-mail marketing / strategie
E-mail marketing / strategie

Ruben Zantingh-Božić is van '80. Toch heeft hij al bijna 15 jaar werkervaring opgedaan in online marketing- en strategierollen aan klant- en bureauzijde. Werkte bij uitgeverij Wolters Kluwer, online bureau RapidSugar en energieleverancier Eneco. Heeft veel ervaring met e-mailmarketing en is genomineerd geweest voor meerdere vakprijzen.
Houdt van strategisch denken en operationeel doen. Kan zeer complexe materie begrijpelijk overbrengen. Gaat voor maximaal resultaat.
In 2014 richtte Ruben eigen bedrijf Marketing Enzym op. Hij noemt zichzelf nu Cross-Channel Marketeer. Omdat hij liever denkt in werkbare oplossingen dan in een kanaal, liever kijkt naar de uitdagingen van eindgebruikers dan te blijven hangen in traditionele zuilen.
Praat graag en doet dat ook professioneel op congressen en events.

Thumbnail
Marketingcommunicatiespecialist
Marketingcommunicatiespecialist

Sandra Burgers is Senior Marketing Communications manager met een werkervaring van inmiddels meer dan 20 jaar. Kent het vak vanuit zowel bureau- als opdrachtgeverzijde, en in de breedte. 
Van DM tot Online Marketing, van POS materialen tot mobiele apps, van BtoB tot BtoC, van ATL tot BTL. Werkt hard, met oog voor detail en zorg voor kpi's. 

Thumbnail
Online marketing
Online marketing

Sanne is een online marketeer met hart voor de culturele sector en online community's. Zo doet ze de online redactie voor mestmag.nl, dé culturele community van Brabant. Hiernaast werkt zij voor culturele organisaties als het brabants kenniscentrum kunst en cultuur (bkkc), de Bibliotheek Midden-Brabant en Theater Speelhuis. Vanuit Call for Action werkt zij hiernaast voor profit organisaties als Echt Ierland en VDX. 

Haar doel? Het beste halen uit twee werelden. Want waar het in de profit sector vaak gaat om grote budgetten en geavanceerde campagnes, is er in de non-profit sector vaak weinig tijd en geld. Andersom hebben culturele organisaties vaak prachtige en inspirerende content om mee te werken, iets waar grote bedrijven nog van kunnen leren. 

Thumbnail
UX designer
UX designer

Sieds Wijnja is User Experience en Interaction designer. Het snijvlak van mens en techniek is zijn favoriete werkterrein. Zijn drijfveer als interaction designer is het creëren van de optimale gebruikerservaring van websites of applicaties. Zijn oprechte belangstelling in mensen is daarbij zijn belangrijke gereedschap.

Thumbnail
Systems engineering
Systems engineering

Steven Heijtel is al sinds zijn studie bezig met system engineering op het web. Van zijn hand zijn onder andere bizz.nl, bestelauto.nl, ikgastarten.nl en call-for-action.com. Steven is Drupalspecialist, bouwde vele sites in Drupal - waaronder deze.

Steven is ook de ontwikkelaar van discussietool Primoforum

Thumbnail
Contentstrateeg
Contentstrateeg

Timi helpt organisaties de stap te nemen van contentmakers naar Content Crusaders. Daarmee maakt content-frustratie plaats voor passie en doelgerichtheid. 

Dit begint met het het opzetten van wat je als 'jouw Minimum Viable Content' zou kunnen definiëren. Vervolgens ontwikkelt Timi contentstrategieën en -programma’s die gericht zijn op bestendigheid en langdurige klantenrelaties.