Een bureau als geen ander. 30 eigenaren, ervaren ondernemers, verenigd in één bedrijf.

De beste professionals voor uw online business

Call for Action is een full service online bureau. We zijn niet een specifiek technisch of creatief bureau; een scheidslijn die vaak gemaakt wordt, maar waar je eigenlijk alleen maar last van hebt. 

We bieden alle kennis van een traditioneel communicatiebureau, een full service internetbureau, een system integrator en een online-marketingbureau. Allemaal even belangrijk. Dat maakt Call for Action uniek. Een specialist in online business met een sterke focus op rendement.

meeting

Multidisciplinaire teams

Wij stellen, op basis van wat een bepaald project nodig heeft, het juiste team samen. We werken vanuit een overkoepelende visie die wij de Online Rendementsketen noemen. 

Van die keten zijn alle schakels (doel, concept, creatie, realisatie, exploitatie, resultaat) even belangrijk. Techniek is zinloos, zielloos zonder achterliggend concept. Geen resultaat zonder een goed-georganiseerde exploitatie/bemensing en een slimme strategie. Wie een van de schakels over- of onderwaardeert, krijgt de rendementsketen niet goed sluitend.

Ondernemers-verantwoordelijkheid

Wij werken met 30 associates die al een flinke tijd meedraaien. Met een achtergrond aan bureau- en/of aan klantzijde, en allemaal zelfstandig ondernemer. Zo kunnen wij putten uit hands-on ervaring met zo ongeveer elke sector. Die 30 m/v zijn allemaal zelfstandig èn samen eigenaar van CfA. 

CfA is een coöperatie, één onderneming en dus geen zzp-netwerk. Onze associates zitten er elk als ondernemer in, en dat staat voor een mindset. Ze voelen ondernemers-verantwoordelijkheid voor kwaliteit, timing, budget.

meeting met Joris en Allard en office manager
Ruben draait MIXIRsessie
associates CfA, Henk

Call for Action in een notendop:

  • Full service online business bureau
  • Multidisciplinaire teamcasting
  • Werken vanuit Online Rendementsketen
  • 30 ondernemers, 1 bedrijf
  • De beste senior professionals
  • Geen kantoor, lage overhead